Hur kan jag åtgärda problemet med mitt nätverk?

De flesta problemen som sker då man ser på New Faith Network är på grund av dålig internet-anslutning. Videon laggar, tar längre tid att ladda än vanligt och meddelandet 'kan ej ansluta' visas.

Prova att stänga av och sätta på din enhet igen. Om detta inte löser problemet, försök att stänga av och sätta på din wifi-router. Vänta 10 sekunder innan du sätter på routern igen.

Om felet fortsätter kontakta din bredbands leverantör.