Hur ändrar jag abonnemang?

För att ändra ditt abonnemang måste du logga in på ditt konto via en webbläsare.

Att ändra prenumeration är inte möjligt via appen.

Efter att du loggat in på hemsidan, följ dessa steg för att ändra ditt abonnemang:

1: Klicka på ikonen längst upp till höger på skärmen

2: Klicka på “Konto”

3: Scrolla ner till “Medlemskap” och tryck på “Ändra”

Du ser då följande sida:

Här kan du välja om du vill ha ett Basic- eller Premiumabonnemang, och även om du vill betala års- eller månadsvis.

4: När du valt önskat abonnemang, klicka på den röda “Fortsätt”-knappen.
    Du kommer nu att få en översikt av ditt val.

5: Om allt stämmer, klicka på “Bekräfta”.

Du får nu en bekräftelse på att ditt nya abonnemang börjar vid nästa serviceperiod.

Du har nu ändrat ditt abonnemang.