Felmeddelande kan ej ladda manifestfil

Detta felmeddelande kan ha att göra med följande:

Vilken version av Android har du på din telefon? Version 7.0 har nämligen ett 'känt' problem, prova att ladda hem version 7.1 i så fall!

Om det fortfarande inte fungerar felfritt, kolla följande frågor:

- Vilket URL ser du i sök balken? Det ska stå https://newfaithnetwork.com/sv-se/ (ingen annan adress som tex newfaithnetwork.nl

- Kan du vara snäll att skicka en skärmbild av din ip-adress? Gå till https://www.myip.com/

- Kan du vara snäll att kontrollera din internet hastighet på www.speedtest.net och meddela oss resultatet

- Kvarstår problemet om du loggar in med dator?

- Vilken internetleverantör har du? Vissa tittare har haft problem med Telia, vi har meddelat Telia och hoppas på snabb lösning.