Hur pausar eller avslutar jag min prenumeration?

Vill du avbryta din prenumeration på New Faith Network? Om du har några frågor eller klagomål gällande din prenumeration kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Vi hjälper gärna till! Du kan alltid välja att pausa din prenumeration, till exempel om du inte har tid att använda tjänsten under en period, och kan då komma tillbaka senare när det passar dig.

Surfplatta / Smartphone

Steg 1: Använd webbläsaren och gå in på www.newfaithnetwork.com (tyvärr går det inte genom appen). Logga in på ditt konto genom att klicka på menyn uppe till vänster. Om du redan är inloggad, fortsätt till steg 2.

Steg 2: Klicka på “Profil” uppe till vänster.

Steg 3: I menyn under "Profil" klicka på "Medlemskap".

Steg 4: Under ditt "Kostnaden för period" klicka på "Ändra".

Steg 5: Klicka på "Avsluta abonnemang".

Steg 6: Klicka på "Avsluta" eller "pausa" i nästa steg.

Steg 7: Om du väljer "Avsluta", ge oss gärna feedback och klicka sen på "Avsluta abonnemang". Vi skickar ett bekräftelsemail till din registrerade e-postadress.

Steg 8: Om du väljer "Pausa". Välj ett datum och fortsätt.

Steg 9: Din prenumeration är nu pausad. Vi ses snart!

PC

Steg 1: Logga in på ditt konto genom att klicka på “Logga in” uppe till höger.

Steg 2: Klicka på “Profil” längst upp till höger.

Steg 3: I menyn under "Profil" klicka på "Medlemskap".

Steg 4: Under ditt "Kostnaden för period" klicka på "Ändra".

Steg 5: Klicka på "Avsluta abonnemang".

Steg 6: Klicka på "Avsluta" eller "pausa" i nästa steg.

Steg 7: Om du väljer "Avsluta", ge oss gärna feedback och klicka sen på "Avsluta abonnemang". Vi skickar ett bekräftelsemail till din registrerade e-postadress.

Steg 8: Om du väljer "Pausa". Välj ett datum och fortsätt.

Steg 9: Din prenumeration är nu pausad. Vi ses snart!

Det är ditt eget ansvar att avbryta din prenumeration i tid. Följ dessa steg för att avbryta din prenumeration.

Är det något som inte fungerar? Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss genom att klicka på kuvertet längst ner till höger.