Vilken webbläsare fungerar bäst för att se på New Faith Network?

New Faith Network går att se med flera olika webbläsare, till exempel:

Google Chrome

Opera

Safari

Microsoft Edge

Mozilla Firefox
Alla dessa är gratis!

Tyvärr är det inte möjligt att titta på filmerna med:

Samsung Browser

Internet Explorer
Om du tittar på New Faith Network med en av dessa webbläsare kan du råka ut för felmeddelanden eller att streamningen går mycket långsamt. Det kan även leda till att filmerna fladdrar eller fastnar.

Vi kontrollerar regelbundet kvaliteten på tittandet via de mest mest använda webbläsarna.