Varför står det att min e-postadress redan används eller är registrerad?

Jag har ett konto men det står att det redan används:

Har du loggat in på flera enheter? Eller har du delat dina login-uppgifter med kompisar eller familjen?

Det är möjligt att ditt konto redan används på flera enheter. Du kan max se på NFN på två enheter samtidigt.

Om du inte har loggat in på flera enheter rekommenderar vi att du byter ditt lösenord. Genom att byta ditt lösenord loggas alla enheter ut automatiskt. Välj alltid ett säkert lösenord. Denna artikel Hur ändrar jag mitt lösenord? berättar hur du kan ändra ditt lösenord.

Har du inte tillgång till ditt konto längre eller har ditt konto blivit hackat och lösenordet ändrats? Vänligen kontakta vår kundservice genom att klicka på det röda kuvertet i det nedre högra hörnet.

Jag försöker skapa ett konto men det står att min e-postadress redan är registrerad?

Försöker du skapa ett konto och får ett meddelande om att din angivna e-postadress redan är registrerad?

Då har du antagligen redan ett konto med den här e-postadressen. Du kan återställa ditt lösenord och försöka logga in igen. Hur ändrar jag mitt lösenord? beskriver hur du kan återställa och ändra ditt lösenord.

Om du redan har ett konto kan du logga in på den här sidan.

Fungerar det inte? Vi hjälper dig gärna! Kontakta oss genom att klicka på kuvertet längst ner till höger.