Hur kan jag se på New Faith Network på min TV?

Smart TV-app & Mediaspelare

Du kan ladda ner New Faith Network-appen direkt till din Android Smart-TV eller mediaspelare. Denna tjänts är tillgänglig på följande operativsystem:

• Versioner av tvOS 12.4.1 till 13

• Versioner av Android TV 7.1 till 10.0

Märken som stöder dessa operativsystem:

Apple TV

• Apple TV HD (4) October 30 2015

• Apple TV 4K (5) September 21 2017

Android TV

• Sharp

• Sony

• Philips

• Nvidia Shield

• Xiaomi MiBox och MiBox S

Ladda ner New Faith Network-appen på ovan nämnda mediaspelare/Tv-apparater genom Google Play Butik och AppStore.

OBS! Alla enheter från ovanstående märken tillåter inte nedladdning och installering av appar, trots att de är tillverkade efter 2016/2017. Kolla versionen på operativsystemet av din mediaspelare/Android TV för att se om den stöder nedladdning av appar.

Casting
Många mediapspelare och TV-apparater har ett inbyggt castingsystem. Detta betyder att du kan använda din mediaspelare till att titta på våra filmer och serier via din telefon, surfplatta, eller dator. Denna funktion kallas Chromecast för Android-enheter, och AirPlay för Apple-enheter. Medan du tittar söker du enkelt efter din enhet och börjar casta till din TV. För att använda AirPlay krävs en iPhone, iPad, eller MacBook.

Extern Chromecast
Du kan också koppla ihop din smartphone, surfplatta, eller dator med din TV via en extern Chromecast och casta till din TV. Allt du behöver är en stabil internetuppkoppling och en Chromecast. Se till att din TV står på samma HDMI-kanal som din Chromecast är kopplad till. Om du castar från en dator måste du göra detta via Google Chromes webbläsare. Observera att du bara kan använda de senaste två versionerna av Google Chromecast (2:a och 3:e generationen).

HDMI-kabel
Du kan också direktkoppla din laptop/dator till din TV med en HDMI-kabel. Allt du behöver är en dator med en HDMI-port.