Fungerar New Faith Network inte längre?

Som tur är finns det flera lösningar!

1. Det kan ha att göra med hur mycket minne som ‘cache’ upptar hos din webbläsare. Lösning för att rensa cachen: https://support.newfaithnetwork.com/901622-Cache-deleting.
  2. Kanske har webbläsaren lagt cache innehållet i en cookie. Detta händer ofta till exempel med Firefox 67+, Felet är känt hos Mozilla som arbetar på att lösa det inom en snar framtid. Under tiden är lösningen att ta rensa din historia på kakor/cookies.
  3. Ett annat problem kan uppstå om du har satt på ‘AdBlocker’ via inställningarna på din dator. Stäng i så fall av AdBlocker och prova igen!
  4. Använde du VPN? Dåa kan vi tyvärr inte visa New Faith Network. Det fungerar endast utan VPN-klient.
  5. Ibland kan det helt enkelt ha att göra med att din dator eller mobil hakar upp sig. Prova att stänga av enheten helt och sätta på igen.

Om du ställer in Google Chrome som din standardwebbläsare har du nästan aldrig problem med att se på New Faith Network. Nästa gång du klickar på en länk i via New Faith Network öppnas filmen automatiskt i rätt webbläsare.

Följ dessa steg för att ställa in Google Chrome som standardwebbläsare:

Har du en Android-enhet? Gå till Google Inställningar antingen genom att rulla ner och välja Google eller att välja Inställningar i det övre högra hörnet (beroende på vilken enhet du har).

1. Klicka på Under Standard trycker du på Browser-appen.
  2. Klicka på Avancerade standardappar Webbläsarapp.
  3. Klicka på Chrome.