Hur använder man undertext? Jag ser ingen undertext?

Hur man använder undertexter på New Faith Network

Alla filmer och serier på New Faith Network har engelska undertexter. Här är hur du slår på eller av undertexter och väljer ditt önskade språk på olika enheter:

Webbläsare

1. Starta filmen eller serien du vill titta på.
  2. Klicka på kugghjulsikonen (inställningar) längst ner till höger på videoskärmen.
  3. Klicka på 'Undertexter' i menyn som visas.
  4. Välj önskat språk för undertexter eller stäng av dem.

Telefon/Surfplatta

1. Öppna New Faith Network-appen och starta filmen eller serien du vill titta på.
  2. Se efter kugghjulsikonen längst ner till höger på videoskärmen.
  3. Tryck på kugghjulsikonen och en meny visas. Välj 'Undertexter'.
  4. Välj önskat språk för undertexter eller stäng av dem.

Smart TV

1. Öppna New Faith Network-appen på din Smart TV och starta filmen eller serien.
  2. Navigera till botten till höger på videoskärmen där du hittar några knappar. Välj kugghjulsikonen (inställningar).
  3. Välj 'Undertexter' i inställningsmenyn.
  4. Välj önskat språk för undertexter eller stäng av dem.