Kan ik New Faith Network op mijn Smart TV bekijken?

New Faith Network is nu ook te downloaden op jouw Smart TV. Dit kan op de volgende apparaten:

• Versies van tvOS 12.4.1 tot en met 13

• Versies van Android TV 7.1 tot en met 10.0

• Versies van WebOS 4.0

• Versies van TizenOS 3.0 tot en met 3.5

De merken die gebruik maken van deze besturingssystemen zijn onder andere:

Apple TV:

• Apple TV HD (4) 30 oktober 2015

• Apple TV 4K (5)  21 september 2017

AndroidTV:

• Sharp

• Sony

• Philips

• Nvidia Shield

• Xiaomi MiBox en MiBox S

Let op: niet alle apparaten van deze merken kunnen apps installeren, ook al zijn ze gemaakt na 2016/2017. Check de versie van je besturingssysteem om zeker te weten dat je TV dit ondersteunt.