Hoe log ik in?

Tablet/Smartphone:

1. Open de browser, bijvoorbeeld Google Chrome of Safari op jouw telefoon

2. Ga naar www.newfaithnetwork.com

3. Klik op ‘Aanmelden’. Deze optie vind je links bovenin op de pagina onder de drie streepjes.

4. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kunt invullen.

5. Als je dit hebt gedaan, klik je op 'Aanmelden'.

PC:

1. Open de browser, bijvoorbeeld Google Chrome op jouw PC of laptop

2. Ga naar www.newfaithnetwork.com

3. Je krijgt nu een pop-up waar je jouw inlog gegevens kan invullen.

4. Als je dit hebt gedaan, klik je op 'Aanmelden'.

Nu kun je genieten van alle films en series. Veel kijkplezier!