Op welke apparaten kan ik New Faith Network kijken?

Kijk je het liefst onderweg op je telefoon? Kijken je kinderen graag op de tablet? Of kies je er toch voor om lekker op de bank te kruipen en op de TV te kijken?

Ontdek hier de verschillende opties om deze inspirerende content op je televisie te streamen, zelfs als de app niet beschikbaar is op je Smart TV.

Televisie

• Apple
  • Philips
  • Samsung
  • LG
  • Sony
  • Overig

Mobiel en Tablet

• IPhone
  • IPad
  • Android Mobiel & Tablet
  • Overig

Streaming apparaten

• Chromecast
  • Apple TV
  • Nvidia Shield
  • Xiaomi Mi
  • BoxMiBox S

Computers

• PC
  • Mac

Klik hier voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden hoe jij naar je favoriete films en series kunt kijken.

Mocht je hulp nodig hebben, dan horen we dat graag! Neem contact met ons op door op de envelop rechtsonder te klikken.