Wat houdt de gratis proefperiode in?

Ben je nieuw op New Faith Network? Dan kun je de eerste 14 dagen onbeperkt gratis kijken naar alle films, series, sprekers en andere inspirerende verhalen. Klik op de knop 'Registreren' om een account aan te maken. Na deze 14 dagen loopt je gratis proefperiode automatisch over in een betaald abonnement. Zeg je voor dit moment op, dan wordt er geen geld van je rekening afgeschreven.

Wanneer je je aanmeldt voor een gratis proefperiode, vragen we je om eenmalig 2 cent over te maken Dit is een verificatie transactie, via iDEAL, creditcard of Sepa. Hierdoor wordt je bankrekeningnummer of creditcardnummer doorgegeven aan New Faith Network, en kunnen wij checken of je ook echt de eigenaar bent van het bankrekeningnummer of creditcardnummer dat je opgeeft.

Als je je aanmeldt voor de gratis proefperiode, geef je New Faith Network toestemming om na je 14 dagen gratis proefperiode de kosten voor jouw abonnement af te schrijven van je bankrekening of creditcard. Uiteraard verschilt dit bedrag en termijn per abonnementssoort dat gekozen wordt.

New Faith Network is op ieder moment opzegbaar, je zit nergens aan vast. Wanneer je tijdens je gratis proefperiode opzegt, zal er geen geld van je rekening worden afgeschreven.

Heb je nog geen New Faith Network abonnement? Start dan nu direct jouw gratis proefperiode.

Wil je een account aanmaken? Ga naar www.newfaithnetwork.com en volg de volgende drie stappen:

1. Klik op de knop 'Registreren'.

2. Voer een geldig e-mailadres in en verzin een wachtwoord.

3. Voer je betaalgegevens in om gebruik te maken van de 14 dagen gratis proefperiode. Ter controle vragen we je om 2 cent over te maken van je rekening.

Om zeker te weten dat jij eigenaar bent van het opgegeven e-mailadres sturen wij een bevestigingslink naar dit e-mailadres. Klik op deze link om je account te verifiëren.