Hoe werkt Google Chromecast?

Beschik je over een Google Chromecast? Dan kun je je favoriete films, series en sprekers ook direct op je televisie afspelen.

Let op: New Faith Network werkt alleen met de laatste twee versies van Google Chromecast.

Let op dat je televisie aanstaat en via de afstandsbediening op het HDMI-kanaal is afgestemd dat overeenkomt met de HDMI-poort waar je Chromecast op is aangesloten.

Open de video op jouw apparaat.

In de videoplayer zie je het cast icoontje  staan. Druk op dit icoontje en selecteer jouw Google Chromecast.

Zodra je een film, serie of spreker start, begint deze direct met afspelen op je televisie.

Lukt het niet? We helpen je graag! Neem contact met ons op door op de envelop rechtsonder te klikken.