Hvordan kan jeg se på TV-en min med en HDMI-kabel?

Hvis du ikke har mulighet til å bruke chromecast for å se videoene våre, kan du i stedet koble datamaskinen din til TV-en din ved hjelp av en HDMI-kabel.

Trinn 1: Koble den ene enden av HDMI-kabelen til datamaskinen og den andre til TV-en.
Trinn 2: Velg riktig HDMI-kanal på TV-en.
Trinn 3: Hvis videoen ikke vises, kan du endre skjerminnstillingene på datamaskinen. Du finner dem ved å søke etter "monitor" under innstillingene på datamaskinen din. Hvis det ikke fungerer, kan du prøve å gjenta forrige trinn.
Trinn 4: Velg hvilken video du vil spille, og gled deg med våre filmer og serier.