Hva skjer når prøveperioden min er ferdig?

Hvis du har registrert deg for en gratis prøveperiode, starter ditt valgte abonnement automatisk etter denne perioden. Dette kan være et månedlig eller årlig abonnement. Da debiteres medlemskontingenten fra kontoen din den 14. dagen. Du trenger ikke bekymre deg for noe ettersom du ikke er forpliktet til noe da et abonnement hos New Faith Network kan avsluttes når som helst.

Hvis du avslutter abonnementet i løpet av de første 14 dagene, vil ikke penger bli trukket fra kontoen din.