Hva gjør jeg om automatisk betalingstrekk ikke fungerer?

Dersom den automatiske betalingen ikke fungerer fordi det ikke er nok penger på kontoen eller din autorisasjon er deaktivert, vil du få en epost fra New Faith Network med forespørsel om betaling. Dersom du betaler før fristen, vil abonnementet ditt fortsette. Dersom fristen går ut, vil abonnementet ditt av NFN+ automatisk avsluttes.

Vennligst kontakt vår kundeservice dersom noe har gått galt med betalingen din.