Hvorfor må jeg betale 0,40 kr for å starte min prøveperiode?

Straks den første transaksjonen på 0,40 kr blir trukket fra ditt kredittkort, er betalingskortet ditt bekreftet av New Faith Network. Det er nødvendig å trekke 0,40 kr i løpet av registreringsprosessen for å være sikker på at medlemskapet er registrert på riktig navn (bekreftelse av identitet) og for å forhindre svindel. Denne summen får du tilbake etter at betalingskortet ditt har blitt bekreftet.

Ved å registrere ditt betalingskort gir du New Faith Network tillatelse til å trekke den månedlige eller årlige avgiften for ditt abonnement når din gratis prøveperiode er over. Dette beløpet vil avhenge av hvilket abonnement du har valgt.

New Faith Network kan sies opp når som helst. Om du avslutter abonnementet i løpet av prøveperioden din, blir ingen kostnader trukket fra din konto. Har du ennå ikke et abonnement med New Faith Network? Start din prøveperiode i dag!