Hvordan kan jeg endre detaljene mine?

Tablet/Smart-telefon

1. Du kan endre din personlige informasjon her.
  2. Klikk øverst til venstre på den lille boksen med tre striper.
  3. Klikk på den lille dukken og velg alternativet "Profil".
  4. Du kan nå endre ditt første og siste navn i "Personlig informasjon" ved å klikke på endre.
  5. Scroll nedover. Ved "Passord" can du klikke endre og forandre passordet ditt.

PC

1. Du kan endre din personlige informasjon her.
  2. Klikk øverst til høyre på den lille dukken.
  3. Ved "Passord" kan du klikke på endre og endre passordet ditt. Klikk på "lagre endringer".
  4. Øverst til venstre kan du finne din "Personlige informasjon". Du kan klikke på endre for å forandre ditt første og siste navn.

Det er ikke mulig å forandre epostadressen sin. Har du skrevet feil epostadresse? Vennligst kontakt vår kundeservice ved å klikke på den røde knappen med en konvolutt, nederst til høyre på hjelpe-siden.