Hvordan logger jeg inn?

Nettbrett / smarttelefon:

1. Åpne nettleseren på telefonen din og gå til www.newfaithnetwork.com

2. Klikk på "Registrer". Du finner dette alternativet øverst til venstre på siden under de tre bindestrekene.

3. Et popup-vindu vil komme der du kan oppgi innloggingsdetaljer.

4. Når du har gjort dette, klikk på 'Registrer'.

PC:

1. Gå til www.newfaithnetwork.com

2. Klikk på "Registrer". Du finner dette alternativet øverst til høyre på siden.

3. Et popup-vindu vil komme der du kan oppgi innloggingsdetaljer.

4. Når du har gjort dette, klikk på 'Registrer'.

Nå kan du glede deg over alle filmer og serier.