Hvordan kan jeg se på New Faith Network på TVen?

1.Smart-TV app

Du kan nå laste ned New Faith Network appen direkte på din smart-TV. Denne tjensten er tilgjengelig på følgende systemer:

• Versjon OS 12.4.1 til 13
  • Versjon android  TV 7.1 til 10.0

Merker som støtter disse operativ systemene inkluderer:

• Apple TV HD (4) Oktober 30, 2015
  • Apple TV 4K  (5) September 21, 2017

Android TV

• Sharp
  • Sony
  • Philips
  • Nvidia Shield
  • Xiaomi MiBox and MiBox S

Vær obs:  Ikke alle apparatene av de merkene nevnt ovenfor tillater innstallasjon av apper, enda de er produsert etter 2016/2017. Du må kontrollere ditt system for å være sikker på at din TV støtter dette.

Trenger du hjelp? Vår kundeservice hjelper deg gjerne.

2. Videospiller

Nå er det enkelt å se dine favoritfilmer  og serier på din TV med videospiller. Videospiller som støtter dette er:

• Chromecast
  • Nvidia Shield
  • Xiaomi MiBox
  • MiBox S
  • Apple TV

App store

Mange videoavspillere slik som Nvidia Shield og Apple TV har sin egne nettbutikker hvor du kan laste ned New Faith Network appen.

Streaming

De aller fleste videoavspillerene nevt tidligere har også innebygget Chromecast.

Dette betyr at du kan streame dine favorittfilmer og serier fra din telefon, nettbrett eller

Apple TV ( dersom du caster fra en MacBook).

Det er bare å søke etter ditt apparat og streame til din TV.

3. Apple TV

Har du en iPhone eller iPad og en Apple TV?

Da kan du strømme fra din telefon eller nettbrett via Apple Airplay direkte til din TV.

4. HDMI kabel

Har du ikke mulighet til å bruke Chromecast eller Apple TV?

Du kan også koble din laptop eller PC direkte til din TV med en HDMI-kabel.

Alt du trenger er en laptop eller PC med en HDMI-port.

5.Chromecast

Ikke smart-Tv? Da kan du koble din smarttelfon eller nettbrett til din Chromecast.

På den måten kan du streame direkte til TV.

Alt du trenger er et stabilt internett og en Chromecast.

Trenger du hjelp, kundeservice hjelper deg gjerne.