Hvorfor fungerer ikke TVen sin nettleser med New Faith Network?

Mange smarte TV-er har nå en nettleser. Dessverre er dette en begrenset nettleser som nettstedet vårt ikke støtter. Derfor fungerer ikke nettstedet vårt via nettleseren til smart-TV-en din.

Hvis du vil se hvilke enheter du kan bruke med New Faith Network, kan du se følgende side: Måter å se på

En smart TV-app vil snart være tilgjengelig, som du kan laste ned fra de forskjellige appbutikkene. Følg med på nettstedet vårt, nyhetsbrevet og facebooksiden for mer informasjon.

Vil du se New Faith Network på TV-en nå? På denne siden forklarer vi hvordan du kan gjøre det: Hvordan kan jeg se New Faith Network på TV-en min?