Hva inngår i en gratis prøveperiode?

Er du ny seer hos New Faith Network? Da kan du se alle filmer, serier, foredragsholdere og andre inspirerende historier gratis de første 14 dagene. Klikk på Registrer-knappen for å opprette en konto. Etter disse 14 dagene går din gratis prøveperiode automatisk over til et betalt abonnement. Hvis du kansellerer før dette tidspunktet, vil ikke penger bli belastet fra kontoen din.

Når du registrerer deg for en gratis prøveperiode, ber vi deg gjennomføre en engangs verifikasjons-transaksjon på 0.40 NOK. Som et resultat blir bankkontonummeret eller kredittkortnummeret ditt sendt videre til New Faith Network, og vi kan sjekke om du virkelig eier bankkontonummeret eller kredittkortnummeret du har oppgitt.

Hvis du registrerer deg for den gratis prøveperioden, gir du New Faith Network tillatelse til å belaste 89 kr månedlig fra bankkontoen eller kredittkortet ditt etter den 14-dagers gratis prøveperioden. Dette beløpet og terminen varierer naturlig per abonnementstype som er valgt.

Abonnement hos New Faith Network kan avsluttes når som helst, og du er ikke forpliktet til noe. Hvis du avslutter i løpet av din gratis prøveperiode, vil ikke penger bli belastet fra kontoen din.

Har du ikke et nytt Faith Network-abonnement ennå?

Start prøveversjonen nå.

Vil du opprette en konto? Gå til www.newfaithnetwork.com og utfør følgende tre trinn:

1. Klikk på "Registrer" -knappen.

2. Skriv inn en gyldig e-postadresse og opprett et passord.

3. Angi betalingsopplysningene dine for å bruke 14-dagers gratis prøveperiode. Dette krever en verifikasjonstransaksjon på 0.40NOK fra kontoen din.

For å sikre at du eier e-postadressen du oppga, sender vi en bekreftelseslink til denne e-postadressen. Klikk på den linken for å bekrefte kontoen din.