Hvorfor fungerer ikke New Faith Network?

Dersom New Faith Network ikke fungerer kan det hende at det er et problem med internettforbindelsen din, enheten din, eller kontoen din. Sjekk først om en feilmelding kommer opp på skjermen. Om det er dette, følg stegene i meldingen for å løse problemet.

Om det ikke kommer en feilmelding, kan du prøve å finne problemet i Frequently Asked Questions (FAQ - ofte stilte spørsmål) på hjelpe-skjermen til New Faith Network.

Vanlige problemer:

1. Website doesn't work in combination with a Samsung Phone or tablet
  2. Website doesn't work on my Smart-TV
  3. Chrome Cast doesn't work in combination with my iPhone or Tablet
  4. I can't I see a Play button, but only an image?

Om problemet ditt ikke er nevnt i FAQ, kan du også ta kontakt med kundeservicen vår ved å klikke på den røde knappen med konvolutten, nederst til høyre.