App`en fungerar inte, hur kan jag titta på New Faith Network?

Ser du på New faith Network via appen, men fungerar denna inte?Inte nåt problem, det finns andra sätt at se på New Faith Network.

Klikka här för mer infomation om hur du kan se på New Faith Network.

Vår kundservice är här för at hjälpa dig  visst du behøver hjälp.

Du kan nu se New Faith Network på dom flesta Smart-Tver som fins. Testa det!