Hur avbryter eller avbryter jag mitt prenumeration?

Vill du avbryta ditt prenumeration på New Faith Network? Vi är ledsna att se dig gå. Om du har några frågor eller klagomål om ditt prenumeration kan du alltid kontakta vår kundtjänst.

Vi hjälper gärna till.Du kan alltid välja att pausa ditt prenumeration, till exempel om du inte kan se under en tid och komma tillbaka senare när det passar dig.

Tablet / Smartphone

Steg 1: Logga in på ditt konto genom att klicka på menyn uppe till vänster. Om du redan är inloggad, fortsätt till steg 2.

Steg 2: Klicka på 'Konto' uppe till vänster.

Steg 3: På "konto" ser du dina medlemsuppgifter. Längst ner ser du alternativet 'Ändra'.

Steg 4: Klicka på "Ändra".

Steg 5: Klicka på "Avbryt prenumeration".

Steg 6: Nu har du möjlighet att avbryta eller pausa ditt prenumeration. Fortsätt till steg 10 för att avbryta ditt prenumeration.

Steg 7: Välj "Paus".

Steg 8: Välj ett datum och fortsätt.

Steg 9: Du har avbrutit din prenumeration och den är pausad. Ses snart!

Steg 10: Välj "Avbryt". Vi skickar ett bekräftelsemail till din registrerade e-postadress.

Steg 11: Du har avbokat ditt Nya Faith Network-abonnemang.

PC

Steg 1: Logga in på ditt konto genom att klicka på 'Logga in' uppe till höger. Om du redan är inloggad, fortsätt till steg 2.

Steg 2: Klicka på 'Konto' längst upp till höger.

Steg 3: På "konto" ser du dina medlemsuppgifter. Längst upp till höger ser du alternativet 'Ändra'.

Steg 4: Klicka på "Ändra".

Steg 5: Klicka på "Avbryt prenumeration".

Steg 6: Nu har du möjlighet att avbryta eller pausa ditt prenumeration. Fortsätt till steg 10 för att avbryta ditt prenumeration.

Steg 7: Välj "Paus".

Steg 8: Välj ett datum och fortsätt.

Steg 9: Du har avbrutit din prenumeration och den är pausad. Ses snart!

Steg 10: Välj "Avbryt". Vi skickar ett bekräftelsemail till din registrerade e-postadress.

Steg 11: Du har avbokat ditt Nya Faith Network-abonnemang.

Det är ditt eget ansvar att avbryta din prenumeration i tid. Följ dessa steg för att avbryta ditt prenumeration.

Har du problem? Vi hjälper gärna! Kontakta oss genom att klicka på kuvertet längst ner till höger.