Hur använder jag mitt presentkort eller kupong?

Kupongen går att använda med både ett nytt eller nuvarande konto:

Är du redan en NFN+ prenumerant?

Hitta dina användarinställningar. Klicka på figuren i det övre högra hörnet, och sedan 'profil'. Sedan klicka 'ändra' under 'abonnemang'. Skriv din unika kod som finns på det nedre högra hörnet av presentkortet/kupongen.

Description: https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48017529284/original/RFCeMwrD2JJhFsAN9KJq6P23ChSmzhNJDw.png?1575113275

Har du inte ett NFN+ abonnemang?

Gå till denna sida newfaithnetwork.com/register. Du kan ange din kod under abonnemangs sorter då du registrerar dig.

Om du behöver mer hjälp med att skapa ett konto följ denna länk: 'How to make an account'?

Stegen:
 För att skapa ett konto gå till New Faith Networks webbsida och klicka på de tre strecken, i det övre högra hörnet av skärmen. Sedan klicka på den röda knappen 'skapa ett konto'.

Steg 1: Klicka på 'skapa ett konto' (register).

Steg 2: Skriv din mailadress och välj ett lösenord. Du kan också skapa ett konto genom att koppla till ditt Facebook konto.

Steg 3: Välj en abonnemangs sort med en tidsperiod av antingen; en månad, sex månader eller ett årsabonnemang. Har du fått ett presentkort eller kupong? Ange din kod här. Klicka 'nästa'.

Steg 4: Klicka 'bekräfta din betalningsmetod'.

Steg 5: Genom att välja betalningsmetod och ange dina uppgifter kan du påbörja en 14 dagars gratisperiod. För att säkerställa att dina uppgifter är korrekta kommer du debiteras en engångs startavgift på 2 kronor.

Steg 6: Vi kommer också skicka dig ett mail för att bekräfta din mejladress. En aktiveringslänk kommer finnas i detta mail. Klicka på länken för att aktivera ditt konto.

Description: https://s3.amazonaws.com/cdn.freshdesk.com/data/helpdesk/attachments/production/48017529285/original/Gv8NP_JRbkSXQx_kZERr9lYaJcMHuQPzKw.png?1575113275