Varför fungerar inte min ChromeCast i anslutning med min iPhone eller surfplatta?

Det går endast att se på New Faith Networks videos, på en iPhone eller iPad om man har NFN appen. Tyvärr fungerar det inte att använda din ChromeCast i anslutning med en Google Chrome webbläsare på din iPhone eller iPad. Denna länk tar dig till NFN appen: This app can be downloaded here in the ISO store.