Hoe beëindig of pauzeer ik mijn abonnement?

Wat jammer dat je jouw abonnement wilt opzeggen! Mocht je een klacht of vraag hebben over jouw abonnement, dan kun je altijd contact opnemen met onze KlantenserviceWij helpen je graag verder.

Wist je trouwens dat, als je bijvoorbeeld tijdelijk niet in de gelegenheid bent om onze films en series te kijken, je jouw abonnement ook kan pauzeren? In de stappen hieronder lees je hoe je dat kan doen. Wil je toch opzeggen? Dan kan je stap 7 tot en met 9 overslaan.

Tablet/smartphone

Stap 1: Log in op je account door linksboven op de drie streepjes te klikken. Ben je al aangemeld? Ga dan direct door naar stap 2.

Stap 2: Klik linksboven op 'Profiel'.

Stap 3: Bij 'Abonnement' zie je jouw gegevens staan. Onderin staat de knop 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik op de knop 'Wijzigen'.

Stap 5: Klik nu op 'Opzeggen lidmaatschap'.

Stap 6: Je krijgt nu de mogelijkheid om jouw abonnement stop te zetten of te pauzeren. Voor stopzetten kan je door naar Stap 10.

Stap 7: Klik op 'Pauzeren'.

Stap 8: Kies een datum en klik vervolgens op 'Instellen'.

Stap 9: Je hebt jouw abonnement gepauzeerd. We zien je snel weer terug!

Stap 10: Kies je voor 'Opzeggen' dan sturen wij je een bevestigingsmail naar het e-mailadres waarmee je jouw abonnement had afgesloten.

Stap 11: Je bent nu succesvol afgemeld op New Faith Network.

Let op! Je kan je abonnement niet via de App stopzetten.

PC

Stap 1: Log in op je account door rechtsboven op 'Aanmelden' te klikken. Ben je al aangemeld? Ga dan direct door naar stap 2.

Stap 2: Klik rechtsboven op 'Profiel'.

Stap 3: Bij 'Abonnement' zie je jouw gegevens staan. Rechts bovenin staat de knop 'Wijzigen'.

Stap 4: Klik op de knop 'Wijzigen'.

Stap 5: Klik nu op 'Opzeggen lidmaatschap'.

Stap 6: Je krijgt nu de mogelijkheid om jouw abonnement stop te zetten of te pauzeren. Voor stopzetten kan je door naar Stap 10.

Stap 7: Klik op 'Pauzeren'.

Stap 8: Kies een datum en klik vervolgens op 'Instellen'.

Stap 9: Je hebt jouw abonnement gepauzeerd. We zien je snel weer terug!

Stap 10: Kies je voor 'Opzeggen' dan sturen wij je een bevestigingsmail naar het e-mailadres waarmee je jouw abonnement had afgesloten.

Stap 11: Je bent nu succesvol afgemeld op New Faith Network.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het tijdig stopzetten van je abonnement. Om je abonnement stop te zetten, dien je deze stappen te volgen.

Lukt het niet? We helpen je graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.