Hoe download ik de New Faith Network App?

New Faith Network is op veel apparaten beschikbaar en afhankelijk van het type apparaat kan je onze New Faith Network app downloaden.

Downloaden van de New Faith Network app op smartphones en tablets
New Faith Network kan worden gedownload via de app store van je apparaat. Om New Faith Network te installeren, volg je de onderstaande link voor uw apparaat vanaf uw smartphone of tablet.
Download NFN in de App Store
Download NFN in de (Google) Play Store

New Faith Network op computers gebruiken
New Faith Network is toegankelijk via uw internetbrowser door naar www.newfaithnetwork.com te gaan en in te loggen of een nieuw account aan te maken.

New Faith Network gebruiken op andere apparaten
New Faith Network heeft nog geen app voor streaming mediaspelers, gameconsoles, settopboxen of Blu-ray-spelers. Hierdoor werkt New Faith Network niet op deze apparaten. Echter kan je ons aanbod door middel van een Google Chromecast of Apple TV wel bekijken op je TV. Daarnaast komt onze Smart TV App er binnenkort aan!