Op welke apparaten kan ik New Faith Network kijken?

De video's van New Faith Network zijn te bekijken op verschillende browsers, waaronder Google Chrome en Microsoft Edge. Je kunt hiervoor gebruikmaken van de volgende apparaten (devices): computer, laptop, smartphone en tablet. New Faith Network is ook naar de tv te streamen met behulp van Apple Airplay en Google Chromecast , of door je laptop aan te sluiten op de tv via een HDMI kabel.

Helaas is het niet mogelijk om New Faith Network naar de tv te streamen met behulp van Chromecast 1, consoles (Playstation, Xbox enzovoorts), de internetbrowser van een smart tv, of (Android) tv-boxen.