Hvordan logger jeg inn?

På mobil eller nettbrett:

1. Åpne nettleseren på enheten din og gå til newfaithnetwork.com. Obs! Samsungs egen nettleser er ikke kompatibel med vår plattform. Vi anbefaler å bruke Google Chrome.
  2. Velg alternativet «Logg inn» lengst oppe til høyre på siden.
  3. Nå kan du fylle inn e-postadresse og passord for å logge inn.
  4. Etter at du har gjort dette, kan du klikke på «Logg inn».

På datamaskin:

1. Gå till newfaithnetwork.com. Obs! Vi anbefaler å bruke Google Chrome, siden den er best kompatibel med vår plattform.
  2. Velg alternativet «Logg inn» lengst oppe til høyre (eller venstre) på siden.
  3. Nå kan du fylle inn e-postadresse og passord for å logge inn.
  4. Etter at du har gjort dette, kan du klikke på «Logg inn».