Hvordan stopper eller avslutter jeg abonnementet mitt?

Ønsker du å kansellere abonnementet ditt på New Faith Network? Vi beklager å se at du vil  avslutte abonementet. Hvis du har spørsmål eller klager om abonnementet ditt, kan du alltid kontakte vår Kundeservice Vi hjelper deg gjerne.

Du kan alltid velge å pause abonnementet ditt, for eksempel hvis du ikke kan se for en periode, og komme tilbake senere når det passer deg.

Nettbrett / smarttelefon

Trinn 1: Logg deg på kontoen din ved å klikke på menyen øverst til venstre. Hvis du allerede er logget inn, fortsett til trinn 2.

Trinn 2: Øverst til venstre, klikk på 'Konto'.

Trinn 3: I 'konto', vil du se ditt medlemskap detaljer. Nederst vil du se alternativet 'Endre'.

Trinn 4: Klikk på "Endre".

Trinn 5: Klikk på 'Avbryt abonnement'.

Trinn 6: Du har nå muligheten til å kansellere eller sette abonnementet på pause. For å kansellere abonnementet ditt, fortsett til trinn 10.

Trinn 7: Velg 'Pause'.

Trinn 8: Velg en dato og fortsett.

Trinn 9: Du har stoppet abonnementet og det er satt på pause. Ser deg snart!

Trinn 10: Velg 'Avbryt'. Vi sender en bekreftelsesmail til din registrerte e-postadresse.

Trinn 11: Du har kansellert abonnementet ditt på New Faith Network.

PC

Trinn 1: Logg inn på kontoen din ved å klikke på 'Logg inn' øverst til høyre. Hvis du allerede er logget inn, fortsett til trinn 2.

Trinn 2: Øverst til høyre, klikk på 'Konto'.

Trinn 3: I 'konto', vil du se ditt medlemskap detaljer. Øverst til høyre ser du alternativet 'Endre'.

Trinn 4: Klikk på "Endre".

Trinn 5: Klikk på 'Avbryt abonnement'.

Trinn 6: Du har nå muligheten til å kansellere eller sette abonnementet på pause. For å kansellere abonnementet ditt, fortsett til trinn 10.

Trinn 7: Velg 'Pause'.

Trinn 8: Velg en dato og fortsett.

Trinn 9: Du har stoppet abonnementet og det er satt på pause. Ser deg snart!

Trinn 10: Velg 'Avbryt'. Vi sender en bekreftelsesmail til din registrerte e-postadresse.

Trinn 11: Du har kansellert abonnementet ditt på New Faith Network.

Det er ditt eget ansvar å si opp abonnementet ditt i tide. Følg disse trinnene for å kansellere abonnementet.

Har problemer? Vi hjelper gjerne! Kontakt oss ved å klikke på konvolutten nederst til høyre.