Hvordan kan jeg ta på undertekster? Det er ingen undertekster?

Alle utenlandske filmer og serier har undertekster. Følg de følgende stegene for å få disse opp:

1. Start filmen.
  2. Klikk på meny-ikonet ved siden av tannhjulet. Det er nederst til høyre på skjermen din.
  3. I menyen kan du velge NO (Norske undertekster). Dersom bokstavene "NO" blir gule, vil undertekstene komme opp på skjermen din.