Hvorfor sier NFN at kontoen min allerede er i bruk?

Er du logget inn på kontoen din på flere enheter? Eller har du delt log inn-informasjonen din med familie eller venner? Det kan hende at kontoen din brukes på flere enheter samtidig. Kontoen din kan maks bli brukt på to enheter samtidig. 


Hvis du ikke er logget inn på flere enheter, anbefaler vi deg å endre passordet ditt. Om det er tilfellet vil alle enhetene logges av automatisk. Alltid velg et sterkt passord, og ikke del det med noen andre. Artikkelen "Hvordan kan jeg endre passordet mitt?" forklarer hvordan du kan forandre passordet ditt. 


Har du ikke tilgang til kontoen din og/eller du har blitt hacket og passordet er blitt forandret? Vennligst kontakt kundeservicen vår ved å klikke på den røde konvolutt-knappen nederst til høyre. 


Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.