Hvordan kan jeg løse nettverk-problemene mine?

Et av de vanligste problemene som oppstår når man ser på New Faith Network er forårsaket av svak eller dårlig internett-tilkobling. Videoer stopper opp eller må lade lenge, eller så vil ikke nettsiden komme opp. På skjermen ser man ofte feilmeldinger som "Kan ikke lade siden".

Løsningen er ofte å skru av og på enheten. Om dette ikke løser problemet, kan du skru wifi-ruteren av og på. La ruteren være avslått i 10 sekunder før du skrur den på igjen. Sjekk om problemet er løst.

Om problemet fortsetter, sjekk med internett-leverandøren din om det er noen funksjonsfeil eller andre problemer.