Hva inngår i en gratis prøveperiode?

Er du ny på New Faith Network kan du prøve plattformen gratis i 14 dager før abonnementet ditt starter. Meld deg på via knappen “Registrering” og opprett en New Faith Network-konto. Du kan enkelt si deg opp når som helst i løpet av prøveperioden. Etter de to første ukene starter abonnementet ditt automatisk.

For å bekrefte kontonummeret ditt, trekker vi et engangsbeløp på 0,40 kr fra kredittkortet ditt. Dette beløpet blir tilbakeført kort tid senere. Ved å gi oss kredittkortinformasjonen din, gir du New Faith Network tillatelse til å automatisk belaste ditt kredittkort etter prøveperioden på 14 dager. Hvor ofte og hvor mye som trekkes avhenger av hvilken type abonnement du har valgt: måneds-, halvårs- eller årsabonnement.

Du kan når som helst avslutte ditt abonnement på New Faith Network, med en oppsigelsestid på 30 dager, om du avbryter abonnementet etter prøveperioden. Sier du opp i løpet av prøveperioden, har du ingen oppsigelsestid.

Har du ennå ikke noe abonnement hos New Faith Network?​ Start din gratis prøveperiode i dag.