Hvorfor ser jeg et bilde, men ikke en "spill-av"-knapp?

Er du utenlands?

Nettsiden til New Faith Network merker seg IP-addressen din. Dersom IP-addressen din ikke er fra et av landene NFN er i, vil NFN blokke strømmingen av videoer.

Det finnes en enkel måte å sjekke IP-addressen sin. (https://www.whatsmyip.org/). Ved å bruke denne netssiden kan du sjekke beliggenheten til IP-addressen din. Indikerer den at du er i et annet land? Vennligst kontakt internettleverandøren din før du sender oss en melding.