Jeg ser kun en svart eller hvit skjerm

Fungerer ikke New Faith Network lengre?

Heldigvis finnes det flere løsninger!

1. Dette kan ha å gjøre med hvor mye «cache» som er lagret i din nettleser. Her har du en guide til hvordan du kan             tømme cachen: Cache.

2. Nettleseren din kan ha lagt cache-inneholdet i en infokapsel («cookie»). Dette skjer f.eks. ofte med Firefox                     67+. Det er et kjent problem hos Mozilla, som arbeider med å løse det i nærmeste fremtid. Mens vi venter på                 dem, er løsningen å slette infokapsler/cookies fra nettleseren din.

3. Et annet problem kan være at du har en «AdBlocker» aktivert i nettleseren din. Slå den av og prøv igjen.

4. Av og til kan dette også ha å gjøre med din datamaskin eller mobiltelefon. Prøv å slå av og på enheten, og prøv             igjen.

Følg disse stegene for å velge Google Chrome som din standardnettleser:

Om du velger Google Chrome som din standardnettleser får du nesten aldri problemer med å se på New Faith Network.

Har du en Android-enhet?

1. Åpne Google-innstillingene på Android-enheten din ved å gjøre ett av følgende (avhengig av enheten):
    • Åpne innstillingsappen på enheten. Rull nedover, og velg Google.
    • Åpne en egen app som heter Google Innstillinger Google Innstillinger.
  2. Trykk på Apper.
  3. Åpne standardappene dine:
    • Trykk på Innstillinger  øverst til høyre. Trykk på Nettleserapp under «Standard».
    • Trykk på Avansert  Standardapper  Nettleserapp.Instellingen
  4. Trykk på ChromeChrome.

Iphone/Ipad?

Du kan ikke gjøre Google Chrome til standardnettleseren din, men du kan legge den til i dokken din (appene som ligger på rad nederst på skjermen):

1. For å frigjøre plass i dokken, trykk og hold på en app i dokken.

2. Dra appen opp og slipp den på startskjermen.

3. Trykk og hold på Chrome-appen Chrome

4. Dra Chrome-appen ned, og slipp den i dokken.

5. Trykk på startsideknappen.